Legyen Neked is szívügyed az életmentés!
Segítsd adód 1%-ával a mentőket!

Segítek!

10 éves a Nagy Elsősegély Teszt – Új kérdéssel és nyereménnyel

Jubileumi évéhez érkezett méltán népszerű kampányunk, a Nagy Elsősegély Teszt. Alapítványunk 10 évvel ezelőtt nagy várakozással indította útjára a legfontosabb elsősegélynyújtással kapcsolatos, országos felmérését. Nagy örömünkre évről évre egyre többen mérik fel a tudásukat, és szerencsére elmondható, hogy a kutatás indulása óta az Elsősegély Tájékozottsági Index (ETI) is folyamatosan nőtt.

A teszt olyan ismert hétköznapi helyzeteket, baleseteket sorakoztat fel, melyeknél legelőször saját tudásunkra kell támaszkodnunk, míg meg nem érkezik a segítség. Természetesen idén is kíváncsian várjuk, hogy javult-e a lakosság felkészültsége és, hogy kiderüljön, milyen helyzetek okoznak bizonytalanságot, hányan vannak, akik állják a sarat, ha elsősegélynyújtásról van szó.

Idén egy új, a gyermek elsősegéllyel kapcsolatos kérdéssel bővül a teszt, és ezzel kapcsolatos nyereményjátékunk is:

 A NET kitöltők között 10 db ingyenes online babaelsősegély tanfolyamot sorsolunk ki az epelus.hu jóvoltából, örök és korlátlan hozzáféréssel.

Küldetésünk tehát 10 év után is töretlen: szeretnénk minél szélesebb körben bővíteni a lakosság körében a legfontosabb  eljárásokat, mert vészhelyzet esetén – amíg a szakszerű segítség megérkezik - már kis hozzáértéssel is sokat tehetünk a bajbajutottért.

Ha eddig még nem tette, vagy pusztán kíváncsi, jól emlékszik-e a helyes válaszokra, töltse ki a Nagy Elsősegély Tesztet, hogy kiderüljön, naprakész ismeretekkel rendelkezik-e az elsősegélynyújtási ismeretek terén. Így egyben esélye lehet megnyerni az online babaelsősegély tanfolyamot!

A kérdőív idén tehát 10+1 kérdést tartalmaz, kitöltése mindössze 2-3 percet vesz igénybe. Előre is köszönjük, ha időt szán a tudáspróbára, amellyel egyúttal kutatásunkat is segíti. A részletes eredményről honlapunkon fogunk beszámolni.