Indul a motoros szezon. Támogasd Te is a Mentőmotoros Szolgálatot!

Segítek!

Jolly Joker két keréken – bevetésen a mentőmotorok

Már ennyien járultak hozzá a motorosmentők felszereléseihez: 44
SEGÍTEK

Nem is gondolnánk, hogy a mentőmotor olyan magas szintű ellátásra képes, mint egy rohamkocsi. Igaz, ehhez akár 60 kilogramm orvosi felszerelést szállít, a motoros életmentőnek pedig mindent egyedül kell megoldania.

Büszkék lehetünk rájuk, hiszen világviszonylatban is az egyik legképzettebb és legjobban felszerelt speciális egység a magyar, Alapítványunk pedig örömmel állt a járműpark bővítése mögé.

A tavalyi évben 4 új Honda típusú motort adhattunk át támogatóink jóvoltából a Mentőmotoros Szolgálatnak. Az idei szezont ezen felül korszerű felszerelésekkel, mentéstechnikai eszközökkel, motoros ruhákkal kezdhették meg bajtársaink.

Önnel együtt jöhet a folytatás!

Legyen Ön is a motoros mentés támogatója, segítsen adományával, hogy a kétkerekű őrangyalok a legkorszerűbb felszerelésekkel indulhassanak a bevetésekre!

Biztonságos fizetés – Adománya garantáltan célba ér!

Ilyen az élet a mentőmotor nyergében

A mentőmotor bármit megold, amire egy rohamkocsi képes, gyorsasága pedig sokszor szó szerint életmentő lehet. Dr. Gál Doma mentőorvos már a harmadik szezonját kezdte mentőmotorosként, tömeges balesetek esetén kárhelyparancsnoki feladatokat is ellát.Az Ön 3.000, 5.000 vagy 10.000 forintos adománya kézzelfogható segítséget jelent Alapítványunk számára, hogy korszerű felszereléseket vásárolhassunk a Mentőmotoros Szolgálat részére! KÖSZÖNJÜK!

Tudta, hogy a legtöbben 5000 Ft-tal járulnak hozzá céljainkhoz?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az itt látható kampány egy offline és online megvalósuló adománygyűjtő akció része, melynek célja új motoros felszerelések beszerzése a Mentőmotoros Szolgálat részére.

Az Országos Mentőszolgálat közhasznú segítőjeként Alapítványunk a minél hatékonyabb magyarországi életmentésért tevékenykedik. Alapító Okiratban foglalt céljaink:

  • korszerű mentési eszközök beszerzése az Országos Mentőszolgálat igényei alapján,
  • hozzájárulás a mentődolgozók munkakörülményeinek javításához,
  • az újraélesztési tudás és hajlandóság népszerűsítése és ösztönzése.

A támogatásokat átláthatóan kezelve, azok felhasználásáról rendszeresen beszámolva támogatjuk az életmentők munkáját.

Támogatása adómentes.

Köszönjük segítségét!