Támogasd a mentők munkáját!
Nézd meg, most hogyan segíthetsz!

Megérkeztek az Életmentő Nagykövetek!

Csuja Imrével az élen támogatásra hívnak fel az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő nagykövetei: ismert színészek, zenészek, orvosok és vállalatok is csatlakoztak őszi kampányunkhoz.

Dombóvári István, Dr. Kulja András, Malek Andrea, Szinetár Dóra, Young G Béci, a Kowalsky meg a Vegaés társaik nem kevesebbet vállaltak, mint hogy követőikkel összefogva elérik az általuk kitűzött adományösszeget, amiből alapítványunk korszerű mentéstechnikai eszközökkel fejlesztheti a mentőautókat. Így bajtársaink mindig a legjobb felszereltséggel indulhatnak a bajbajutottakért.

És hogy kik is a nagykövetek? A teljes névsor megtekinthető kampányoldalunkon az alábbi gombra kattintva:

Csuja Imre, aki jószolgálati nagykövetként már több mint 7 éve segíti munkánkat, így vélekedik a kampány fontosságáról:

„A mentők érted, értem, értünk dolgoznak, nekik igazán hivatásuk az életmentés. Az adományokból speciális égési kötszerekkel, mellkaskompressziós készülékekkel, innovatív defibrillátorokkal szerelik fel a mentőautókat. Csupa hasznos és korszerű eszköz, ráadásul a Mentőalapítvány a fővárosban és vidéken is támogatja a mentőállomásokat.”

Kampányunkhoz természetesen nagykövetként és adományozóként is bárki csatlakozhat.

Köszönjük nagyköveteinknek és támogatóinknak!