Újgenerációs defibrillátorra gyűjtünk
Támogasd a mentők munkáját az egész országban!

Segítek!

10 ok, amiért a mentőknek adja adója 1%-át

Már csak pár nap maradt hátra május 22-ig, az adóbevallás és az adó 1% felajánlásának határidejéig! Bízunk benne, hogy olvasóink azok közé tartoznak, akik minden évben gondoskodnak róla, hogy jó helyre kerüljön 1%-uk. Ha követik a lenti lépéseket, biztos lehet benne, hogy idén is felelősségteljes döntést hozott

 • Első és legfontosabb, hogy ne hagyja veszni, mindenképpen ajánlja fel adója 1%-át valamelyik civil szervezetnek, hiszen ez nekik sokat számít!
 • Olyan civil szervezetet válasszon, amelyik egy Ön által fontosnak tartott, közhasznú ügyet képvisel!
 • Ehhez tájékozódjon a választott szervezet honlapján, Facebook oldalán, közösségi felületein.
 • Győződjön meg róla, hogy olyan szervezetet támogasson, ahol felajánlása valóban célba ér! Nézzen a reklámok mögé, tudja meg, hogyan hasznosul az 1%. Átlátható a szervezet? Kommunikál eredményeiről, nyomon követhető a támogatások útja? Ha igen, akkor meg is van a választottja!

A MENTŐKNEK ADOM ADÓM 1%-ÁT

 

Köszönjük, ha Alapítványunkat, és így a mentők munkáját támogatja személyi jövedelemadó felajánlásával. Íme 10 ok, amiért minket érdemes választani az adó 1% rendelkezés során:

 1. Közhasznú alapítványként a Magyarországon található 256 mentőállomás mentőautóit szereljük fel a legkorszerűbb eszközökkel.
 2. Immáron hivatalosan mi támogatjuk az OMSZ Mentőmotoros Szolgálatát, a leggyorsabb földi mentőket is.
 3. Tevékenységünk mindenkit érint, hiszen mentőre bármikor, bárkinek szüksége lehet!
 4. Honlapunkon és közösségi felületeinken folyamatosan beszámolunk eszközátadásainkról, eredményeinkről, kampányainkról.
 5. Rendszeresen frissülő eredménytérképünkön havi szinten nyomon követhető, hogyan és hol támogattuk a mentők munkáját.
 6. Éves Jelentéseinkben is beszámolunk arról, hogyan hasznosultak a számunkra eljuttatott adományok és adó 1% felajánlások.
 7. Alapítványunk alelnöke, dr. Czakler Éva mentőorvos idén elnyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, több ezren támogatták szavazatukkal, elismerve ezzel munkáját.
 8. Csuja Imre színművész már 9. éve segíti munkánkat jószolgálati nagykövetként, mert tudja, hogy így egy jó és fontos ügyet támogat.
 9. Az 1% nekünk valóban sokat számít. Felajánlásából életmentő eszközöket vásárolunk az ország mentőállomásainak, így újraélesztőgéppel, lélegeztetőgéppel vagy speciális égési kötszerrel segítjük az életmentést az ország egész területén.
 10. A mentők Önért, mi pedig a mentőkért vagyunk. Ha minket támogat, a Magyarországon szolgálatot teljesítő 8500 mentődolgozót támogatja!

Köszönjük, ha felajánlja adója 1%-át, és köszönjük, ha minket támogat vele.

 • Országos Mentőszolgálat Alapítvány
 • Adószámunk: 18252831-2-43

 A MENTŐKNEK ADOM ADÓM 1%-ÁT

 

Adó 1% felajánlás ügyfélkapun keresztül, a NAV online eSZJA felületén:

 

BELÉPÉS AZ ESZJA FELÜLETRE

 

Ha már rendelkezett, vagy már nem adózik, és máshogy támogatja a munkánkat: KÖSZÖNJÜK!