Támogasd a mentők munkáját!
Nézd meg, most hogyan segíthetsz!

Segítek!

Közel 122 milliós támogatás az SZJA 1%-okból

A frissen megjelent eredmények alapján, Alapítványunk harmadik abban a rangsorban, amely a legtöbb egyszázalékos felajánlásban részesült civil szervezeteket sorolja fel.

 

A NAV részletes kimutatása alapján Alapítványunk idei támogatása 121.995.851 Ft-ot jelent, ami a tavalyi szintén nagyon magas, 112 millióhoz képest is jelentős növekedés, valamint egy hellyel jobb helyezést a tavalyi 4. helyünkhöz képest. A felajánlások összesen 23.778 személytől érkeztek, ez kevesebb, mint a tavaly részünkre rendelkezők száma – éppen ezért még értékesebb a tőlük érkező, nagyobb összegű felajánlás.

 

Hatalmas sikerként értékeljük ezt a támogatást. Köszönjük a bizalmat!

 

Harmadiknak lenni ebben az országos rangsorban azt jelenti számunkra, hogy nagyon komoly figyelem és megbecsülés övezi a mentők munkáját Magyarországon. Ez a megtisztelő bizalom természetesen felelősséggel is jár. Az 1% felajánlásokat úgy kell felhasználnunk, hogy az a bajtársaink életmentő munkáját segítse, tegye jobbá, eredményesebbé!  Ahogy eddig is, ezután is a fejlesztés, a minél hatékonyabb életmentő munka segítése a célunk!