Támogasd a mentők munkáját!
Nézd meg, most hogyan segíthetsz!

Éves Jelentés 2021 - Mire fordítottuk a támogatásokat?

Az Országos Mentőszolgálat Alapítványnál 18 éve szolgáljuk az életmentés ügyét. Mára már több százezren érzik úgy, hogy Alapítványunk támogatóiként szívesen hozzájárulnak ehhez a nemes feladathoz. Az eredmény magáért beszél: 2021-ben több mint 1 milliárd forint értékben javíthattuk a magyarországi mentődolgozók munkakörülményeit.

Elkötelezett magán- és vállalati támogatóink segítségén túl sokat köszönhetünk azoknak, akik adó 1% felajánlásukkal fejezték ki bizalmukat Alapítványunk tevékenysége iránt. 2020-hoz képest a várakozásainkat felülmúlóan növekedett az 1%-okból származó bevételünk: 308 millió forintot ajánlottak fel az adózók Alapítványunknak.

Éves jelentésünkben most beszámolunk arról, mire fordítottuk 2021-ben a bevételeinket, és részletesen olvashat tevékenységünkről:

• megyei bontásban tájékozódhat a mentőállomásoknak nyújtott támogatásról,
  • bajtársaink mesélik el, hogyan mentenek életet a támogatásokból átadott mentéstechnikai eszközök,
  • bemutatjuk a 2021-es Nagy Elsősegély Teszt és Szép Mentés! teszt eredményeit, tanulságait,
  • összegyűjtöttük, milyen elismerésekre lehetünk büszkék a tavalyi évből.

Ismerje meg Ön is eredményeinket! A 2021-es Éves jelentésünket az alábbi gombra kattintva letöltheti: