Az 1% nekünk sokat számít!
Segítsd a mentők munkáját adód 1%-ának felajánlásával!

Segítek!

Eszközátadások 2024. március-április

Március és április hónapban összesen 83 millió forint értékben segítettük a magyarországi mentőállomásokat támogatóink jóvoltából. Országos szinten adtunk át használatra defibrillátorokat, vásároltunk nagy értékű lapáthordágyat, és számos korszerű eszközzel szerelhettünk fel mentűautókat. Áprilisban a BioTechUSA jóvoltából multivitamin csomagokat is kaptak bajtársaink.

ESZKÖZÁTADÁSOK 2024. MÁRCIUS

Márciusban ismét kiemelkedő, mintegy 73,5 millió Ft értékben segíthettük a magyarországi mentőállomásokat. Összesen 9 darab defibrillátort adhattunk át használatra országszerte a mentőállomásokon dolgozó bajtársaknak, összesen 57 millió forint értékben.

Mintegy fél millió forint értékű lapáthordágyakat adtunk át Esztergom, Makó és Dunakeszi mentőállomásokon. Szintén a makói bajtársak számára vásároltunk zöld színnel jelzett orvosi táskát 300 ezer Ft értékben.

Ezen felül országszerte többek között lélegeztető ballonokat és maszkokat valamint égési kötszercsomagokat, fejrögzítőket és szenzorokat vásárolhattunk bajtársaink munkakörülményeinek növeléséért.

ESZKÖZÁTADÁSOK 2024. ÁPRILIS

Ebben a hónapban 9,5 millió forint értékben adhattunk át mentéstechnikai eszközöket a mentőállomások részére. A szezon kezdetével a mentőmotorokon szolgáló bajtársaknak ruhákat, nadrágokat és gerincprotektort vásárolhattunk.

Berettyóújfalu és Szob mentőállomások részére égési kötszercsomagokat adtunk át több százezer forint értékben. Országosan mintegy 6 millió forint értékben adományozott multivitamin csomagokat bajtársainknak a BioTechUSA.

Az ország számos mentőállomására juttattunk pulzoximétert, fonendoszkópot, vérnyomásmérőt, hordtáskát és intraosszeális fúrót is vásárolhattunk bajtársaink munkakörülményeinek növeléséért.

Magán és vállalati adományozóinknak, valamint az adó 1% felajánlóknak köszönhetően a magyarországi mentőállomások eszközállományának továbbfejlesztése és bajtársaink munkájának támogatása folyamatosan zajlik. Köszönjük, hogy szívükön viselik az életmentés sorsát!

Az átadott mentéstechnikai eszközeinkről folyamatosan frissülő eredménytérképünkön tájékozódhat:

www.mentoalapitvany.hu/eredmenyterkep

2024-ben Alapítványunk tovább dolgozik elsődleges küldetésén, a 256 hazai mentőállomás 8900 dolgozójának támogatásán és az OMSZ gépparkjának és berendezéseinek további műszaki fejlesztésén.

Támogassa munkánkat, legyen Ön is életmentő! Köszönjük.