Az 1% nekünk sokat számít!
Segítsd a mentők munkáját adód 1%-ának felajánlásával!

Segítek!

Eszközátadások 2024. január-február

Jól indult az év a mentőknél! Januárban és februárban kiemelkedő, összesen 112 millió forint értékben segítettük a magyarországi mentőállomásokat támogatóink jóvoltából. Többek között nagy értékű LUCAS 3 mellkaskompressziós készülék, vérnyomásmérők, vákuumsín készlet átadásával korszerűsítettük a mentőautókat szerte az országban.

ESZKÖZÁTADÁSOK 2024. JANUÁR

Bercel Mentőállomás számára vásároltunk egy nagy értékű LUCAS 3 mellkaskompressziós készüléket, amely elhúzódó újraélesztések során biztosít egyenletes szívmasszázst. A készülék mozgó járműben is használható, így a beteget egészen a kórházig „elkíséri”. A készülék ára meghaladja az 6 millió forintot.

Ezen felül országszerte többek között fejrögzítőket, elektróda kábeleket, készülék akkumulátorokat vásárolhattunk bajtársaink munkakörülményeinek növeléséért.

Köszönjük támogatóinknak!

ESZKÖZÁTADÁSOK 2024. FEBRUÁR

Esztergom mentőállomás részére több százezer forint értékben adtunk át vákuumsín készletet, égési kötszer csomagot és vérnyomásmérőt. 

Bajtársaink munkakörülményeinek növelésén túl Izsófalva mentőállomás részére zöld orvosi táskát és égési kötszercsomagot adhattunk át.

Az átadott mentéstechnikai eszközök listáján szerepel még 13 db Laringoscop lapoc, pulzoxymeterek, fonendoszkópok, amelyekkel országszerte segíthetjük az életmentést.

Magán és vállalati adományozóinknak, valamint az adó 1% felajánlóknak köszönhetően a magyarországi mentőállomások eszközállományának továbbfejlesztése és bajtársaink munkájának támogatása folyamatosan zajlik. Köszönjük, hogy szívükön viselik az életmentés sorsát!

Az átadott mentéstechnikai eszközeinkről folyamatosan frissülő eredménytérképünkön tájékozódhat:

www.mentoalapitvany.hu/eredmenyterkep

2024-ben Alapítványunk tovább dolgozik elsődleges küldetésén, a 256 hazai mentőállomás 8500 dolgozójának támogatásán és az OMSZ gépparkjának és berendezéseinek további műszaki fejlesztésén.

Támogassa munkánkat, legyen Ön is életmentő! Köszönjük.