Az 1% nekünk sokat számít!
Segítsd a mentők munkáját adód 1%-ának felajánlásával!

Segítek!

Dr. Czakler Éva is díjazott lett az Év Orvosa szavazáson

Dr. Czakler Éva mentőszakorvos, az Országos Mentőszolgálat Alapítványának alelnöke is elnyerte idén a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat a Közép-Magyarország régióban. Az Év Orvosa díjat minden évben olyan orvosoknak adományozzák, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét vagy rendkívüli odaadással segítenek a hozzájuk fordulókon. Gratulálunk Évinek!

Dr. Czakler Éva nemcsak alapítványunk egyik alapítója, de több mint 30 éve mentőzik is, jelenleg az OMSZ szolgálatvezető főorvosaként. Nélküle nem csak alapítványunk nem létezne, de sokan nem is lehetnének ma köztünk. Megszámlálhatatlan újraélesztés, emelt szintű ellátás, sok ezer, a másodperc tört része alatt meghozott életmentő döntés áll mögötte, így mi, az alapítvány munkatársai egy emberként tartjuk érdemesnek az elismerésre. Különösen büszke lehet az OMSZ bajtársi közössége is rá, hiszen általa idén egy aktív „mentős” is díjazott lett.

Az alapítvány összes dolgozója nevében köszönjük, ha Ön is szavazott Évire. Köszönetnyilvánítását alább olvashatjátok:

Kedves Barátaim!

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj közönségszavazásán támogatott szavazatával!

Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, támogató szót és bíztatást kaptam a családomtól, barátoktól, kollégáktól, bajtársaktól, alapítványi munkatársaktól, ismerősöktől, egykori betegektől. Köszönöm Nektek, hogy mellettem álltatok – nem csak most, de az elmúlt évtizedekben is! Rendkívül megható volt látni ezt az összefogást, olvasni a szeretetet árasztó üzeneteket és hozzászólásokat, már csak azért is, mert mentősként sokszor névtelenül végezzük hivatásunkat. Éppen ezért szeretném ezt a díjat bajtársaimnak is ajánlani. Annak a 8500 mentődolgozónak, akik nap mint nap a bajbajutottakért dolgoznak. Minden elismerést megérdemelnek!

Ez a díj számomra nem csak az elmúlt három évtized szakmai munkáját ismeri el, de erőt ad a folytatáshoz is. Sok erőt, szakmai sikereket és elismerő szavakat kívánok kollégáimnak és bajtársaimnak is.

Köszönettel:
Dr. Czakler Éva /Czaki/

 

Dr. Czakler Éva szintén díjazott kollégái körében a díjátadó ünnepségen

Dr. Czakler Éva szintén díjazott kollégái körében a díjátadó ünnepségen

 

Fontosnak tartjuk, hogy ezzel a díjjal is elismerték támogatóink a mentődolgozók munkáját. Köszönjük nekik! 

 

Most adód 1%-ával is sokat tehetsz bajtársainkért. Rendelkezz az életmentés javára május 22-ig:

 

1% A MENTŐKNEK