Indul a motoros szezon. Támogasd Te is a Mentőmotoros Szolgálatot!

Segítek!

Adventi adománygyűjtés - Díszítsük fel a mentők virtuális karácsonyfáját!

A mentők tökéletes karácsonyfájához lehet, hogy pont a Te díszed hiányzik! Bajtársaink sokszor a szentestét is a mentőautóban töltik annak érdekében, hogy mindenki biztonságban tölthesse az ünnepeket. Ráadásul ilyenkor az esetszám is kiugró, hiszen a karácsonyi időszakban jellemzően megnövekszik az égési sérülések és szívrohamok száma – a szilveszteri riasztásokról nem is beszélve.

Bajtársaink sokszor a szentestét is a mentőautóban töltik annak érdekében, hogy mindenki biztonságban tölthesse az ünnepeket. Ráadásul ilyenkor az esetszám is kiugró, hiszen a karácsonyi időszakban jellemzően megnövekszik az égési sérülések és szívrohamok száma – a szilveszteri riasztásokról nem is beszélve.

Köszönjük meg együtt az életmentők egész éves munkáját egy apró, de annál fontosabb gesztussal. Tarts velünk és díszítsük fel együtt bajtársaink virtuális karácsonyfáját! Támogatásodból a mentők munkáját segítjük.

Hogyan működik?

Válaszd ki azt a díszt, amelyet fel szeretnél helyezni a karácsonyfánkra: piros, kék vagy arany. Mindegyik dísz különböző összegű adományt jelképez:

  • Piros dísz: 3000 Ft adomány.
  • Kék dísz: 5000 Ft adomány.
  • Arany dísz: 10 000 Ft adomány

 

Kattints az általad választott díszre és küldd el adományodat!

Felnőtt és gyermek lélegeztető maszkok, újraélesztő készülékek – 10.000 Ft támogatásnak jó helyet találunk. Ilyen és hasonló életmentő eszközök beszerzésére fordíthatjuk ezt az összeget, ha az Arany dísz mellett döntesz:

 

A Kék dísz árából például olyan speciális égési kötszereket is tudunk vásárolni, amelyek hűsítik a sérült (felnőtt vagy gyermek) fájdalmát, és gátolják a szövetek roncsolódását.

 

Egy Piros dísszel hozzájárulhatsz akár egy piros sürgősségi táska beszerzéséhez is. Ez a táska tartalmaz minden olyan eszközt, ami a légút biztosításához és a lélegeztetéshez szükséges.        

 

Támogatásod a legfontosabb, sokszor életmentő eszközök beszerzése mellett a mentők munkakörülményeinek további fejlesztésére is fordítjuk. Így is segítve az ország 256 mentőállomásán szolgálatot teljesítő 8500 bajtársunkat az ünnepek alatt.

Biztonságos fizetés – Adományod garantáltan célba ér!

Közhasznú és átlátható szervezetként közel 20 éve segítjük az ország mentőállomásait. Adományodat közvetlenül a mentők munkájának segítésére fordítjuk. Eszközátadásaink folyamatosak, az ország 256 mentőállomása minden nap ellátja teendővel Alapítványunk munkatársait.

 

Jótékonyságod most mi is megjutalmazzuk!
Fogadd szeretettel ajándék mentőnaptárunkat, amit támogatásod beérkezése után, postai úton küldünk el részedre.