Az 1% nekünk sokat számít!
Segítsd a mentők munkáját adód 1%-ának felajánlásával!

Ismét 1 millió forinttal támogatta a mentőket az Emineo Magánkórház

Immár második alkalommal érdemelte ki az  Országos Mentőszolgálat Alapítvány Bronz fokozatú támogatói oklevelét az Emineo Magánkórház.

A mozgásszervi sérülések és baleseti panaszok kezelésére szakosodott Emineo Magánkórház célja, hogy a legmodernebb eljárásokat és technikákat ötvözve jelentősen csökkentse a gyógyulás időtartamát, és javítsa a betegek életminőségét. Az intézmény munkatársai egyöntetűen hisznek abban, hogy Magyarországon lehet színvonalas, minőségi betegellátást nyújtani. Ezért is szívügyük az Országos Mentőszolgálat Alapítvány tevékenysége, a felajánlással pedig a bajtársak napi szinten tett erőfeszítéseihez szeretnének hozzájárulni.

Ahogy a tavalyi évben, 2021-ben is támogattuk az alapítvány munkáját, hiszen a társadalmi felelősségvállalás jegyében fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk a mentők nélkülözhetetlen tevékenységéhez.

- mondta Dr. Knoll Zsolt PhD., az Emineo Magánkórház ügyvezető és orvosigazgatója.

Bajtársaink nevében is hálásan köszönjük az Emineo Magánkórház adományát! A felajánlott támogatásból újabb mentéstechnikai eszközökkel tudjuk továbbfejleszteni a magyarországi mentőállomásokat.

Az Emineo Magánkórházról:

Az Emineo Egészségügyi és Baleseti Központ 2009-ben nyitotta meg kapuit Újbudán, elsősorban mozgásszervi panaszokra, sérülésekre szakosodottan. Az Emineo célja már ebben az időszakban is az volt, hogy a legmodernebb eljárásokat és technikákat az elsők között Magyarországra behozva jelentősen csökkentse a gyógyulás időtartamát, és javítsa a betegek életminőségét. Ennek elérése végett a fejlett diagnosztikát specializált, professzionális rehabilitációs részleggel egészítette ki. 2018. április elsején nyitott meg a magánkórház Buda szívében. Itt exkluzív, de megfizethető árú, end-to-end szolgáltatást biztosítanak a betegek részére a diagnosztikától kezdve, a járóbeteg-ellátáson, műtéti szolgáltatásokon, fekvőbeteg-ellátáson keresztül a rehabilitációig.