Díszítsük fel együtt a mentők karácsonyfáját!
Támogasd Te is a hétköznapi hősöket!

Segítek!

Éves jelentés 2022 - Részletes beszámoló eredményeinkről

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány lassan két évtizedes küldetése, hogy segítse a magasabb színvonalú betegellátást, és javítsa a mentők munkakörülményeit. 2022-ben 630 millió forint értékben támogathattuk a magyarországi mentődolgozókat. Köszönhető mindez magán- és vállalati támogatóinknak, akik elkötelezettségükkel bizonyítják: szívügyük az életmentés.

Alapítványunk célja, hogy minél többen megismerjék és támogassák bajtársaink munkáját, akik az év minden napján szívvel-lélekkel a bajbajutottakért dolgoznak.

A Közhasznúsági Jelentésünk alapján immár hagyományosan elkészült Éves Jelentésünk, amelyben részletesen olvashat a tavalyi évben elért sikereinkről, eszközátadásainkról, társadalmi szemléletformáló tevékenységünkről és elismeréseinkről.

  • megyei bontásban tájékozódhat a mentőállomásoknak nyújtott támogatásról, amelynek értéke tavaly meghaladta a 630 millió forintot,
  • bajtársaink mesélik el, hogyan mentenek életet a támogatásokból átadott mentéstechnikai eszközök, többek között a 29 darab komplex életmentő defibrillátor,
  • olvashat elismeréseinkről, büszkeségeinkről, többek között az Effie versenyen elért eredményeinkről,
  • bemutatjuk az újraélesztést népszerűsítő edukációs kampányainkat, és a laikus életmentők személyes történeteit, valamint a 2022-es Nagy Elsősegély Teszt és Szép Mentés! teszt eredményeit, tanulságait.

Ismerje meg Ön is eredményeinket! A 2022-es Éves jelentésünket az alábbi gombra kattintva letöltheti: