Karácsonyi ajándék a Mentőangyaloknak!
Küldj Te is virtuális ajándékcsomagot!

Segítek!

Eszközátadások 2021. június-július

2021. júniusában több mint 46 millió Ft értékben, júliusban pedig mintegy 44 millió Ft értékben támogattuk a magyarországi mentőállomásokat. Büszkén mondhatjuk el, hogy mostanra meghaladtuk a teljes 2020-as év eszközátadásainak értékét!

Eredményeink júniusban

Külön öröm számunkra, hogy júniusban három, nagy értékű LUCAS 3 mellkaskompressziós készülék is átadásra került, mely elhúzódó újraélesztésnél tölt be kulcsfontosságú szerepet a beteg életben tartásában: egyenletes mellkasnyomást biztosít akár mozgó járművön is, segítségével egy ember kapacitása felszabadul, aki más módon tud részt venni a mentésben.
Ebben a hónapban két mentőállomást csúcstechnológiás LifePak 15 defibrillátorral is felszereltünk, amelyek minden, a mentők munkájához szükséges kiegészítővel és tartozékkal rendelkeznek.

Júliusban sem lassítottunk

A nyári kánikulában is tevékenyen dolgozunk a mentőkért, júliusban összesen 41 db mentőállomást szerelhettünk fel korszerű mentéstechnikai eszközökkel, orvosi táskákkal, lapáthordágyakkal és egyéb korszerű eszközökkel és alkatrészekkel.

Magán és vállalati adományozóinknak, valamint az adó 1% felajánlóknak köszönhetően a magyarországi mentőállomások eszközállományának továbbfejlesztése és bajtársaink munkájának támogatása folyamatosan zajlik. 
Az átadott mentéstechnikai eszközeinkről folyamatosan frissülő eredménytérképünkön tájékozódhatnak: www.mentoalapitvany.hu/eredmenyterkep

2021-ben Alapítványunk tovább dolgozik elsődleges küldetésén, a 255 hazai mentőállomás 8500 dolgozójának támogatásán és az OMSZ gépparkjának és berendezéseinek további műszaki fejlesztésén.

Kérjük, támogassa munkánkat, legyen Ön is életmentő!