Újgenerációs defibrillátorra gyűjtünk
Támogasd a mentők munkáját az egész országban!

Segítek!

Adója 1%-ával adjon életjelet! - Adószámunk: 18252831-2-43

Kérjük, személyi jövedelemadója 1%-át az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak ajánlja fel!

Így hozzájárulhat ahhoz, hogy korszerű eszközökkel szerelhessük fel a mentőautókat! Országszerte segítjük a helyi mentőállomásokat defibrillátorral, sürgősségi táskával vagy éppen különleges kötszerekkel.

Nézze meg térképünkön, hogy az Önhöz legközelebbi állomáson mivel segítettünk!

2015-ben több mint 100 millió forint értékben adhattunk át eszközöket. Ehhez rengeteg adományozóra és felajánlóra volt szükségünk!

Adója 1%-ával mentsen életet!

Segítségét nagyon köszönjük!

Mit tegyen?

Az adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon vagy az erre a célra kialakított 15 EGYSZA jelű önálló nyomtatványon rendelkezzen.

Írja be adószámunkat: 18252831-2-43

Legegyszerűbb a felajánlást az adóbevallással együtt elküldeni elektronikus vagy postai úton történő bevallás esetén is. Ha Ön egyéni vállalkozó, vagy áfa fizetésére kötelezett magánszemély, akkor adóbevallásának határideje 2016. február 25., magánszemélyek esetén pedig május 20.

Ha az adóbevallás alkalmával nem rendelkezett volna 1%-áról, akkor sincs semmi sem veszve! A rendelkező nyilatkozat a bevallástól függetlenül is eljuttatható az adóhatósághoz! A nyilatkozatot egy lezárt, adóazonosító jelével ellátott borítékban, postán vagy személyesen juttassa el az adóhatósághoz. Erre május 20-ig van lehetőség, függetlenül attól, hogy az adóbevallását esetlegesen február 25-éig be kell adnia. A határidő jogvesztő, így a késedelmes benyújtás esetén a nyilatkozat érvénytelen lesz.