Újgenerációs defibrillátorra gyűjtünk
Támogasd a mentők munkáját az egész országban!

Segítek!

1% eredmények 2023 – Köszönjük!

A NAV friss közleménye alapján 40.556 fő ajánlotta fel részünkre személyi jövedelemadója 1%-át, ez több mint 336 millió Ft-os bevételt jelent alapítványunknak. Büszkék vagyunk rá, hogy ennyien tartottátok fontosnak küldetésünk támogatását! Köszönjük bajtársaink nevében is!

Minden évben izgatottan várjuk, hogy a NAV szeptember közepén közzétegye a személyi jövedelemadó 1% felajánlások eredményét, és megtudjuk, ezúttal hányan tiszteltek meg bennünket bizalmukkal. Okkal izgulunk, hiszen magán és vállalati támogatóink mellett az adó 1% felajánlások jelentik legnagyobb segítséget munkánkhoz.

Idén pontosan 40.556 jószándékú adófizető jóvoltából összesen336.810.498 Ft szja 1% felajánlásban részesült alapítványunk.

Az 1% nekünk és bajtársainknak is sokat számít: idén már több mint 434 millió Ft-tal támogattuk az ország mentőállomásainak munkáját. Jó helye lesz tehát a felajánlásoknak, hiszen ahogyan mentőre is, úgy újabb és még korszerűbb mentéstechnikai felszerelésekre is mindig szükség lesz.

Külön örömömre szolgál, hogy idén a tavalyinál csaknem 400 ezer fővel több adófizető élt az adó 1% felajánlásának lehetőségével, fontos munkát végző civil szervezeteket támogatva ezzel.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki ránk gondolt, és azoknak is, akik valamelyik civil szervezet javára rendelkeztek, és így nem hagyták veszni adójuk 1%-át!

Továbbra is azért dolgozunk, hogy bajtársaink a legmagasabb szinten tudják végezni hivatásukat: segíteni a bajbajutottakon.