Az 1% nekünk sokat számít!
Segítsd a mentők munkáját adód 1%-ának felajánlásával!

Gyermekellátást segítő eszközökkel gazdagodtak az észak-alföldi életmentők

Támogatóink révén újabb korszerű eszközöket adhattunk át bajtársaink részére. Magyarországon elsőként az Észak-alföldi Regionális Mentőszervet valósította meg, hogy az összes eset, illetve rohamkocsijára a felnőtt medenceöv mellett, most már elérhetővé válik a súlyos sérült gyermekek ellátására is alkalmas speciális kisméretű medenceöv is.

Az eszközbeszerzés közel 2 millió forintba került, mely az Országos Mentőszolgálat Alapítvány, Debreceni Mentőalapítvány, Mentésügyért Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében Alapítvány, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Mentőalapítvány támogatásával valósulhatott meg. A beszerzett 36 db kisméretű medenceöv a mai naptól elérhetővé válik, hiszen már fel is kerültek a mentőegységekre.

Dr. Korcsmáros Ferenc Regionális Igazgató Bajtárs köszöntőbeszédében kiemelte, hogy immáron a meglévő mentéstechnikai eszközökkel, kiegészítve a kisméretű rögzítőeszközökkel teljesült egy álom, hiszen a mai naptól megvalósult a teljes körű rögzítés gyermekkorban is.

Köszönjük támogatóinknak!