Támogasd a mentők munkáját!
Nézd meg, most hogyan segíthetsz!

Kimagasló adó 1% bevétel - köszönjük!

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy idén sokkal többen ajánlották fel Alapítványunk számára adójuk 1 százalékát! A megannyi jószándékú felajánlás sokak számára életmentő, ezért rendkívül hálásak vagyunk a támogatásokért.

A 2017. szeptemberi adatokhoz képest 30 millióval több, összesen 112 368 603 forintra növelhettük a jövedelemadóból származó bevételünket. Ezzel Alapítványunk az országos ranglistán a civil szervezetek élmezőnyében, mégpedig a negyedik helyen végzett, és több mint 25 ezer felajánlóval büszkélkedhetünk. Ez pedig országosan a 3. legtöbb! Csodálatos eredmény!

A bajtársak nevében is minden kedves támogatónknak hálásan köszönjük a bizalmat és a segítő szándékot!

Mi minden tudásunkkal, erőnkkel azért dolgozunk a jövőben is, hogy életmentő munkánkkal rászolgáljunk erre a bizalomra. A felajánlott összegből pedig még hatékonyabban javíthassuk a mentők munkakörülményeit és az életmentést segítő eszközök minél több mentőállomásra eljussanak.