Megszólalnak a szereplők

Csuja Imre

Szívesen vállaltam a szereplést, hiszen egy jó ügy mellé állhattam, ez egy színész számára mindig megtiszteltetés. Abban bízom, hogy az üzenet hatékony lesz a kampányfilmnek is köszönhetően, az emberek nem fognak legyinteni a témára, hanem felkapják a fejüket akkor, ha közkedvelt, humoros szereplők közvetítik. (mit csinálnak ezek a hülyék?) Remélhetőleg nagy lesz az érdeklődés.

Faragó András

Azért vállaltam a „főszerepet”, mert egyrészt fontos helyről érkezett a megkeresés, másrészt szívesen részt vettem a támogatásnak ebben a formájában. Fontosnak tartom a kampányfilmet, remélhetőleg az újraélesztésnek ezen fajtáját több ember is megismeri majd, így életeket menthetünk.Mivel a Valami Amerika 2 igen népszerű volt a közönség körében, és az emberek szerettek bennünket, így remélhetőleg, ha a közkedvelt, vicces figurákon keresztül kapják meg a fontos üzenetet, akkor könnyebben befogadják majd.

Thuróczy Szabolcs

Amikor Herendi Gábor felvázolta a film üzenetét és célját, nagyon szimpatikusnak találtam az ötletet. Szeretném, ha minél több emberhez eljutnának ezek az életmentő információk. Én kizárólag a KRESZ-tanfolyam keretében ismertem az újraélesztés módszerét, amit hasznosnak is találtam. Mivel ismertem, úgy gondolom vészhelyzetben alkalmazni is tudnám. Remélem, sokan látják majd a filmet és terjeszteni is fogják!

További információk:

Tartsd életben! – a film

Tudjon meg többet az újraélesztésről!

A kampányról

A kulisszák mögött