EN
Dermesztő küzdelem az életért

A zord hideg napokon gyakran riasztanak bennünket a kihűlés határán lévő, főként idős, beteg emberekhez. A legszomorúbb, amikor a saját otthonukban, a fűtetlen szobában bukkanunk rájuk. Nemrég a dabasi bajtársaim szinte a fagyhalál állapotából hoztak vissza egy idős bácsit, akinek összeomlott a keringése.

Ismerje meg a dabasi mentők drámai történetét, amely egyben tanulságként is szolgál: a kemény fagyok idején fokozottan kell figyelnünk a saját egészségünkre, és a környezetünkben élő emberek épségére!

Tovább...
Nagy Elsősegély Teszt 2017 - meglepő eredmények

Minden várakozást felülmúló érdeklődés fogadta 2017-ben az Országos Mentőszolgálat Alapítvány Nagy Elsősegély Tesztjét. Rekordidő, azaz 2 nap alatt több mint ezren voltak kíváncsiak arra, tudják-e a helyes választ a legfontosabb egészségügyi témákat illetően, és egyes kérdésekben rögzült-e az újfajta orvosi megközelítés Az immár ötödik alkalommal elindított felmérés legnagyobb pozitívuma, hogy 5 %-kal emelkedett az újraéleszteni tudók aránya, ami nagyszerű előrelépés!

Tovább...
1% - Nekünk sokat számít!

Támogassa az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő munkáját adója 1%-ával 2018-ban is!

Adószámunk: 18252831-2-43

 

Tovább...
Bajtársunk, Vámos Zoltán mentőorvos filmet rendezett

Amint a filmkritikában is olvasható az Index Cinematrix blogján: "A Parázs a szívnek több szempontból is rendhagyó. Egyrészt a rendezője, Vámos Zoltán csak részben foglalkozik rendezéssel, főállásban ugyanis mentőorvos."

Tovább...
ADOMÁNYOZZON!
Fizetési tájékoztató
Vásárlási tájékoztató
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
Név:
E-mail:

Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2013, created by Black IT & Creatree