Csuja Imrével újabb díjat nyertünk

Bizonyára emlékszik még Balára, azaz Csuja Imrére, a kérlelhetetlen, de jószívű életmentőre. 2015-ben az ő segítségével tanítottuk meg az országot a laikus újraélesztés lépéseire, idén pedig az 1%-ért kampányoltunk vele és Győrfi Pállal.

Mindkét film rendkívül népszerű volt, együtt több mint hárommilliós nézettséget produkáltak, amely a hazai társadalmi célú reklámfilmek mezőnyében példátlan sikernek számít.

A nagyközönség mellett a reklámszakma is elismerte teljesítményünket. A hatékonysági Oscarnak nevezett Effie-díj elismert szakembereiből álló zsűrije úgy ítélte: a Tartsd életben! és az 1% – Nekünk sokat számít! minisorozat  Ezüst Effie-t érdemel.

A több mint 100 neves szakemberből álló zsűri objektíven, a számok alapján ítél. Így nyerhetett Ezüst Effie-t Bala-sorozatunk.

Köszönjük a kisfilmek létrehozását pro bono lehetővé tevő szakemberek munkáját, és hálásak vagyunk a nagyközönségnek, hogy a film megnézésével és terjesztésével hozzájárultak a sikeres kampányokhoz! Így segíthetjük a laikus újraélesztés elterjesztését, illetve az 1%-os felajánlásokból korszerű életmentő eszközöket adományozhatunk az ország számos mentőállomásának.

ADOMÁNYOZZON!
Fizetési tájékoztató