EN
Bárki életmentővé válhat!

Október 16. az újraélesztés nemzetközi napja. 

Vészhelyzetben csak az emberek 10%-a tud újraéleszteni, pedig Magyarországon naponta közel hetven embert ér hirtelen szívhalál. Az újraélesztés napjának legfontosabb célja, hogy minél többen megtanulják az életmentés egyszerű módszerét, és felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vészhelyzet felismerése, a gyors segélyhívás és az azonnali elsősegély életeket menthet.

A Bala-féle laikus újraélesztést bárki elsajátíthatja, így tehet egy lépést afelé, hogy kellő időben cselekedni merjen!

Október 16-a szerte a világon az újraélesztés nemzetközi napja. Az Európai Újraélesztési Társaság kezdeményezésére elindított esemény az újraélesztés módszereire, és az azonnali segítségnyújtás fontosságára hívja fel a figyelmet minden évben.

Egyszerű módszer – levegőbefújás nélkül is lehet életet menteni! 

Magyarországon a hirtelen szívhalál több mint 25 000 áldozatot követel évente. Az esetek többségében mire kiérnek a mentők, már késő. Ha nem ismerjük legalább az újraélesztés legegyszerűbb módját, amikor a szájból orrba vagy szájból szájba levegőfújás kihagyásával, pusztán a mellkas másodpercenkénti kb. kétszeri nyomásával is életet menthetünk, akkor drasztikusan csökken az esélyünk. Ide kattintva Ön is megtanulhatja a Bala-féle egyszerű újraélesztési technikát!

Ha pedig élőben szeretné elsajátítani az újraélesztés gyakorlatát, akkor látogasson el 2018. október 16-án az Országos Mentőszolgálat nagyobb mentőállomásainak egyikére, ahol ingyenes életmentő képzésen vehet részt. A pontos helyszínek az alábbi linkre kattintva olvashatóak: mentok.hu

Tegyen ma Ön is egy lépést a magyar életmentésért! Támogassa alapítványunk munkáját, hogy kampányainkban minél több ember megismerhesse az elsősegélynyújtás fontosságát! Adományával még több eszközt állíthatunk az életmentés szolgálatába!

Online adományozok!


ADOMÁNYOZZON!
Fizetési tájékoztató
Vásárlási tájékoztató
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
Név:
E-mail:

Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2013, created by Black IT & Creatree