1% - Nekünk sokat számít!

Támogassa az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő munkáját adója 1%-ával 2017-ben is!

Adószámunk: 18252831-2-43

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány korszerű eszközöket adományoz az ország mentőállomásainak, ezzel még hatékonyabbá téve a hazai életmentést. 2016-ban 219 684 784 Ft értékben adtunk át eszközöket.

Hogyan ajánljam fel?

A személyi jövedelemadó 1%-át legkésőbb 2017. május 22-ig lehet felajánlani, és a felajánlást az szja-bevallással együtt vagy külön is benyújthatja.

• a személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2017. május 22-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan , postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • bevallási tervezete on-line javítása esetén is lehetősége van az elektronikus felületen az szja 1+1 %-áról rendelkezni,
  • munkáltatói adó-megállapítás esetén 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen a felajánló adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása,
  • a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

A rendelkező nyilatkozatot letöltheti és kinyomtathatja innen:

Fontos, hogy a 2017. május 22-i határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha ezt követően rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1%-áról, a rendelkezése érvénytelen és késedelmét igazolási kérelemmel sem mentheti ki.

Miért az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak ajánljam fel?

Mert az 1% nekünk sokat számít!

Mi életmentő eszközöket vásárolunk a felajánlott adóforintokból, így újraélesztőgéppel, lélegeztetőgéppel vagy éppen speciális égési kötszerrel segítjük az életmentést az ország egész területén.

2016-ban 219 684 784 Ft értékben adtunk át eszközöket.

Nézze meg térképünkön, mely állomásnak milyen eszközzel segítettünk!

Mennyit ér az adó 1%-om?

Sokan azt gondolják, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-a olyan elenyésző, hogy nincs értelme felajánlani. Pedig sok kicsi sokra megy! A nekünk felajánlott adó 1% átlagos értéke 3875 Ft volt 2016-ban. Mivel több mint 28 000 fő gondolta úgy, hogy az Országos Mentőszolgálat Alapítvány munkáját segíti, így a felajánlások összértéke 108 682 840 Ft volt.

Ha sokan összefogunk, akkor nagy segítséget tudunk nyújtani!

Nekünk az Ön szja 1%-a is sokat számít! Köszönjük, hogy az életmentést segíti ezzel a közel 4000 forintos felajánlással!

ADOMÁNYOZZON!
Fizetési tájékoztató