EN
Egy hívás = 250 Ft életmentő adomány

Egy hívás = 250 Ft életmentő adomány

Mostantól egy telefonhívással vagy egy üzenettel is segítheti az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő munkáját az Adhat Vonalnak köszönhetően.

Mit kell tennie?

Adományozás telefonhívással:

hívja a 13 600-as számot, és üsse be az 58-as melléket!

Adományozás üzenettel:

küldje el üzenetben az 58-as számot a 13 600-ra!

Egy hívással vagy egy üzenettel 250 Ft-ot adományoz az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak. Adományát arra használjuk, hogy a mentősök munkáját korszerű eszközökkel tegyük még hatékonyabbá. Ahhoz, hogy ezeket az eszközöket be tudjuk szerezni, sokunk összefogása szükséges!

Az Alapítvány eredményeiről, az átadott korszerű műszerekről itt tájékozódhat.

 

Az Adhat Vonalról

A 2012-ben útjára indított 13600 - Adhat Vonallal egy olyan gyors és kényelmes, mindenki számára könnyen elérhető adományozási rendszer jött létre, amely elősegíti a hazai adományozási kultúra és a civil társadalom fejlődését. A programot a NIOK Alapítvány koordinálja, működtetését négy nagy hazai telekommunikációs szolgáltató, az Invitel, a Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország összefogása teszi lehetővé, a jogi környezetet pedig a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szabályozása teremtette meg.

Ahogy az együttműködés is mutatja, mind a négy szolgáltató számára kiemelten fontos a civil szervezetek támogatása, az Adhat Vonal létrejötte pedig nagyszerű eszköz arra, hogy mindezt a telekommunikáció segítségével valósítsák meg, és lehetőséget biztosítsanak arra, hogy a civil szervezetek újabb adományozókat találjanak.

Az Adhat Vonal programban a telefonhívások mellett 2013 decemberétől már SMS-ben is lehet adományozni. Egy hívással vagy SMS küldésével 250 Ft ajánlható fel a kiválasztott civil szervezetek javára.

További információk: http://www.adhatvonal.hu/ 

ADOMÁNYOZZON!
Fizetési tájékoztató
Vásárlási tájékoztató
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
Név:
E-mail:

Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2013, created by Black IT & Creatree