EN
Egy hívás = 250 Ft életmentő adomány

Mostantól egy telefonhívással vagy egy üzenettel is segítheti az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő munkáját az Adhat Vonalnak köszönhetően.

Mit kell tennie?

Adományozás telefonhívással:
hívja a 13 600-as számot, és üsse be az 58-as melléket!

Adományozás üzenettel:
küldje el üzenetben az 58-as számot a 13 600-ra!


Tovább...
Nem hagyhattuk, hogy amputálni kelljen

Egy mezőgazdasági balesethez riasztották Könye Attiláékat Őriszentpéterről. A gyors mentősök tudták: súlyosan roncsolódott láb esetén minden perc számít, hogy nehogy végzetesen sok szövet haljon el.

Tovább...
100 diák élesztett újra a Fradi-pályán - videó

Április végén 100 diákkal élesztettünk újra a Fradi-pályán. Most elkészült a lenyűgöző drónos felvételekkel színesített filmünket az eseményről!

Tovább...
Civil Díjat nyertünk Balával

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a Tartsd életben! kisfilmünk lett a Civil Díj 2016 pályázatán a Legjobb kommunikációs kampány kategória nyertese.

A május 3-ai díjátadó gálán a díjat támogató MagnetHáz aulájában Hajós András konferálta fel az idén először meghirdetett Civil Díj nyerteseit. A NIOK Alapítvány által életre hívott díj a legjobb civil hazai kezdeményezéseket díjazta hét kategóriában.

Tovább...
Nagyon jó érzés, hogy életben tartottam – életet mentett a balatonfüredi rendőr

Eszméletlen, nem lélegző férfit hozott vissza az életbe Belák József körzeti megbízott az Országos Mentőszolgálat Alapítvány Tartsd életben! kampányvideójának utasításait követve.

A megmentett balatonfüredi férfihoz fia hívta ki a rendőröket miután telefonon beszélt vele. Érezte a két évtizede elviselhetetlen gerincfájdalmakkal küzdő apja hangján, hogy a végső elkeseredés határán áll. Az öngyilkossági kísérlettől tartva azonnal cselekedett.

Tovább...
ADOMÁNYOZZON!
Fizetési tájékoztató
Vásárlási tájékoztató
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
Név:
E-mail:

Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2013, created by Black IT & Creatree